16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τελικός για την Λούντβιχσμπουργκ (vids)

Η Λούντβιχσμπουργκ είναι η ομάδα που έβαλε «στοπ» στην Ράτιοφαρμ Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς. Μετά το 71-71 του πρώτου αγώνα, επικράτησε … στο δεύτερο και πήρε την πρόκριση στον τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος στο Μόναχο. Εκεί όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου, η οποία στον πρώτο ημιτελικό είχε επικρατήσει 92-63 της Όλντενμπουργκ. Ο δεύτερος θα διεξαχθεί αύριο (24/6, 21.30).

Ο Λάκοβιτς είδε την ομάδα του να μπαίνει καλύτερα στο παιχνίδι, φτάνοντας στο 24-16 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Από εκεί και πέρα όμως η Λούντβιχσμπουργκ ήταν αυτή που νίκησε σε κάθε δεκάλεπτο για να φτάσει ως το τελικό … και τη νίκη.

Το δίδυμο Νάιτ και Ουίμπους ήταν που οδήγησε εκ του ασφαλούς στον τελικό την Λούτβιχσμπουργκ, με τους δύο παίκτες να "γράφουν" double double στην τελική στατιστική τους: 26 πόντους και 13 ριμπάουντ είχε ο πρώτος 22 πόντους και 12 ριμπάουντ ο δεύτερος. Την τριπλέτα συμπλήρωσε ο Βάιλερ-Μπαμπ με 20 πόντους. Οι νικητές πήραν και τη μάχη των ριμπάουντ με 42-31 , ενώ είχαν 61% στα σουτ δύο πόντων. Για την Ουλμ, οι Γκούντγουιν και Κλέιπιτζ με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ