20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταίο τεστ πριν από το Ευρωμπάσκετ

Τον τελευταίο φιλικό αγώνα της πριν από τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ 2017 θα δώσει στο ΟΑΚΑ, απέναντι στη Σερβία, η Εθνική Ελλάδας Ανδρών.

Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα θα τεθούν αντιμέτωποι με τους «Πλάβι» στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας ημέρας του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «Ακρόπολις-Eurobank» (25/08, 21.00, ΕΡΤ2 και Novasports1 HD), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να βγάζει τα τελικά συμπεράσματά του για την κατάσταση των παικτών του, επιλέγοντας παράλληλα τη δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τα «γαλανόλευκα» στα επίσημα ματς. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που θα παίξουν τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα, καθώς είχαν συναντηθεί σε φιλικό και στο Βελιγράδι, με τους Έλληνες διεθνείς να γνωρίζουν την ήττα. Τα αποτελέσματα, βέβαια, λίγη σημασία έχουν.

Ελάχιστες ημέρες πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ 2017, Ελλάδα και Σερβία θα κληθούν να τεστάρουν το επίπεδο ετοιμότητάς τους, με τους δύο προπονητές να προχωρούν και στις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις τους πριν από τις επίσημες αναμετρήσεις σε Φινλανδία (A’ Όμιλος) και Τουρκία (Δ’ Όμιλος), αντίστοιχα. Εξάλλου, το φιλικό είναι αδιάφορο και όσον αφορά στον άτυπο τίτλο του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», τον οποίο εξασφάλισε από τη 2η αγωνιστική η αήττητη Γεωργία του Ηλία Ζούρου, που στην αυλαία (25/08, 18.45) θα παίξει με την Ιταλία.

Το πρόγραμμα της τρίτης ημέρας (25/08):
18.45 Ιταλία-Γεωργία ΕΡΤ2 και Novasports1 HD
21.00 Ελλάδα-Σερβία ΕΡΤ2 και Novasports1 HD



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ