20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταίο τεστ για τον Άρη

Ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος προγραμματίζοντας φιλικές αναμετρήσεις. Η τελευταία ήταν σήμερα με τον Ερμή Αγιάς και επικράτησε 97-75. Όλα αυτά λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (4/3, 18.30).

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, δεν είχε στη διάθεσή του τον Διαμαντή Σλαφτσάκη (ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο) και τον Γιώργο Αγγέλου (ίωση).

Τα δεκάλεπτα του αγώνα είναι: 25-18, 52-36, 75-53, 97-75

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρης Γουλιέλμος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Χάρης Παπαγεωργίου και ο Αντιπρόεδρος της Κ.Α.Ε., Νίκος Κάλλεν. Παρών ήταν και ο Θανάσης Πλιάκης.

Ο Άρης θα μετακομίσει τις επόμενες μέρες στο ΚΓ της  Μίκρας, καθώς στο "Αλεξάνδρειο" φιλοξενείται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Tae Kwon Do. Έτσι η διπλή αυριανή (28/2) προπόνηση του Άρη και οι αντίστοιχες δύο της Παρασκευής θα γίνουν στη  Μίκρα. Η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο για την Αθήνα όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ