13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελευταίος χορός για Διαμαντόπουλο στα «πορτοκαλί»

Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος αποτελεί τον τύπο του αθλητή που δένεται με τις ομάδες του, και έτσι μετά από μια επταετία στη ΑΕΝΚ όπου βρέθηκε από την Α' ΕΣΚΑ να έχει τέσσερις συμμετοχές στην Basket League, και παράλληλα να αγωνιστεί και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μετακόμισε το 2014 στον Υμηττό και στον Αμύντα.

Στους «πορτοκαλί» βρίσκεται για πέντε συνεχόμενα χρόνια, καταφέρνοντας να βρεθεί μετά από μια διετία στην Β' Εθνική στην Α2, και σε εξαιρετικές πορείες με μια παρέα παιδιών.Αυτή αναμένεται να τερματίσει την πορεία της μετά το παιχνίδι του Σαββάτου (11/5, 15:00) με τον 36χρονο φόργουορντ να αποχωρεί μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ είναι πολύ πιθανό να τερματίσει την γεμάτη καριέρα του, αν και αυτό δεν το έχει αποφασίσει την παρούσα στιγμή.

Αναλυτικά έγραψε : «Αυτό το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο της Πυρκαλ η σύνδεση μου με την ΠΑΡΕΑ φτάνει στο τέλος μετά από 5 χρόνια. 5 χρόνια γεμάτα με εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ και με επιτεύγματα που πάντα ονειρευόμουν. Σας προσκαλώ όλους όσους περάσαμε μαζί αυτά τα τελευταία 5 χρόνια χαρές και λύπες, να μας τιμήσετε ακομα μια φορά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την επισφραγιση της παραμονής της ομάδας μας για μια ακόμα χρονιά στην Α2».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ