27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τελευταία στιγμή για Μάλαρντ

Σε ακόμα έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, στην προκειμένη στον εντός έδρας με τον Πρωτέα, ο Βασίλης Μασλαρινός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή την Κιέρα Μάλαρντ.

Η 27χρονη φόργουορντ/σέντερ αισθάνεται ενοχλήσεις στη γάμπα μετά τον τραυματισμό της στη Νέα Σμύρνη, στο ματς με τον Πανιώνιο, πήρε μικρό χρόνο συμμετοχής απέναντι στον Αθηναϊκό και όλη την εβδομάδα ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να «προλάβει» τον κυριακάτικο (21/01, 14.00) αγώνα με το συγκρότημα της Βούλας που θα λάβει χώρα στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Ο προπονητής της θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάστασή της, εάν θα τη ρίξει στη «μάχη».

Οι Θεσσαλονικιές μετρούν πέντε νίκες, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα κι απέναντι στον Πρωτέα Βούλας στο «PAOK Sports Arena» δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου, προκειμένου να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο «Γ. Γεννηματάς», ο ΠΑΟΚ έφθασε έστω και δύσκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ