20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τελευταία σεζόν για τον 40χρονο Μάρμπερι

Στην Κίνα θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στεφόν Μάρμπερι, αλλά σε διαφορετική ομάδα. Αστρονομικό ποσό θα προσθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό του, για μόλις ένα χρόνο.

Παρά τα 40 του χρόνια, ο Αμερικανός γκαρντ έφυγε από τους Ντακς Πεκίνου και συμφώνησε με άλλη ομάδα της πρωτεύουσας, τους Φλάι Ντράγκονς, για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους αντί του ποσού των πέντε εκατ. δολαρίων! Ο Στεφόν Μάρμπερι, ο οποίος αποχώρησε από το ΝΒΑ και τους Μπόστον Σέλτικς το 2009, έκανε τότε το ταξίδι στην Ασία για να παίξει στο κινεζικό πρωτάθλημα και κατάφερε να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα τα τέσσερα τελευταία χρόνια με τις «πάπιες».

«Αυτή θα είναι η 21η και τελευταία σεζόν στην καριέρα μου», παραδέχθηκε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το τέλος της αγωνιστικής του σταδιοδρομίας προτίθεται να ασχοληθεί με την προπονητική και μάλιστα, όπως εξήγησε, θα έχει την επιλογή να γίνει τεχνικός των «δράκων», όταν αποσυρθεί κι επίσημα από την ενεργό δράση. Ο 40χρονος γκαρντ είχε πέρυσι κατά μέσο όρο 18,4 πόντους, 5,9 ασίστ, 3,5 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα στο CBA.

https://www.instagram.com/p/BWt_xsOFtPn/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ