14.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελεσίγραφο του BCL για το final-8 της Αθήνας!

Στον αέρα πλέον και... επισήμως βρίσκεται η διοργάνωση του final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα. Όπως έγινε γνωστό, το BCL απέστειλε στην ΑΕΚ επιστολή, με την οποία της ζητά να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη 17/9 εάν είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις της διοργάνωσης. Και κυρίως, φυσικά, αν μπορεί να φιλοξενήσει φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, ζήτημα που είναι ζωτικής σημασίας για τους διοργανωτές.

Είναι άγνωστο ποια θα είναι η απάντηση της ΑΕΚ σε αυτό το τελεσίγραφο μετά τα τελευταία περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης στην Αττική και τη γενικότερη επιδείνωση που παρουσιάζει η εξέλιξη της πανδημίας στη χώρας, που μειώνουν δραματικά τις πιθανότητες να ληφθεί από την κυβέρνηση απόφαση για παρουσία φιλάθλων στο final-8. Η Ένωση, πάντως, φρόντισε να ενημερώσει άμεσα τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την επιστολή του BCL και το περιεχόμενό της.

Άγνωστο είναι επίσης τι θα γίνει σε περίπτωση που η ΑΕΚ παραιτηθεί από τη διοργάνωση του final-8, κάτι που πλέον φαντάζει πολύ πιθανό. Λέγεται πως στο BCL έχουν βρει κάποια εναλλακτική λύση, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες. Μόνο το ότι, στην περίπτωση που δεν γίνει το final-8 στο ΟΑΚΑ, θα μετατεθεί η έναρξή του κατά λίγες μέρες (το πρώτο τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 30 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να προλάβει η νέα διοργανώτρια πόλη να είναι έτοιμη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ