21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τελεσίγραφο στον Λάσκαρη!

Η υπομονή της ομάδας των επιχειρηματιών, που έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Νίκο Λάσκαρη να τους μεταβιβάσει την πλειοψηφία των μετοχών της ΚΑΕ Άρης ώστε να μπορέσει η ομάδα να ορθοποδήσει, φαίνεται πως τελείωσε. Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα pressaris.gr, η ομάδα των επιχειρηματιών, που εκπροσωπείται από τους Παναγιώτη Καπάζογλου και Παύλο Ζουλιάμη, αποφάσισε πως θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να στείλει όλα εκείνα τα έγγραφα που απαιτούνται προκειμένου να προχωρήσει η μεταβίβαση και η διάδοχη κατάσταση. Διαφορετικά η πρόταση παύει να ισχύει!

Όπως είναι γνωστό, από τις 7 Φεβρουαρίου ο Νίκος Λάσκαρης έχει ενημερώσει μέσω mail ότι αποδέχεται την πρόταση, ωστόσο έκτοτε έχει εξαφανιστεί και αρνείται να παράσχει τις εγγυήσεις που απαιτούνται για την εξόφληση του μέρους του χρέους της ΚΑΕ που του αναλογεί και όλα τα άλλα έγγραφα. Βλέποντας αυτή την καθυστέρηση και καθώς η κατάσταση οδεύει ολοταχώς προς το μη παρέκει, η ομάδα των επιχειρηματιών αποφάσισε να στείλει αυτό το τελεσίγραφο, μήπως κινηθεί η κατάσταση.

Την ίδια ώρα, από το πρωί της Παρασκευής οι υπάλληλοι της ΚΑΕ βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και τα γραφεία δεν λειτουργούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ