21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τελειώνει του Κάτας!

Αν και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την δύσκολη αναμέτρηση σε λίγη ώρα απέναντι στη Ζενίτ, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη και τον Θανάση Γιαπλέ στον πάγκο του, η διοίκηση της ομάδας τρέχει παράλληλα το θέμα του αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα με τον Όντεντ Κάτας να είναι προ των πυλών.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες μα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα για τον πάγκο των πρασίνων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, όμως όπως όλα δείχνουν τα... κλειδιά του Παναθηναϊκού θα δοθούν στον άλλοτε παίκτη του τριφυλλιού και νυν τεχνικό της Χάποελ Ιερουσαλήμ, Οντέντ Κάτας.

Το «αγκάθι» της υπόθεσης μέχρι στιγμής στην επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Ισραηλινό τεχνικό με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, η οποία δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά, καθώς επιθυμεί να λάβει κάποια αποζημίωση. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες η έντονη επιθυμία του Οντέντ Κάτας να επιστρέψει στην Αθήνα μετά από 20 χρόνια φαίνεται να κάμπτει την σθεναρή αντίσταση της Χάποελ όσο περνάει η ώρα.

Ο Ισραηλινός τεχνικός βρίσκεται σε συνεχή συζήτηση με την διοίκηση της Χάποελ, ώστε να βρεθεί μία λύση και να πάρει το αεροπλάνο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» δεν μπορούν αυτή την στιγμή να κάνουν κάτι παραπάνω και μέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στο σήριαλ που έχει δημιουργηθεί για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ