16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

“Τελειώνει” ο Ρούντι από τη Ρεάλ!

Ο Ρούντι Φερνάντεθ κλείνει φέτος επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται ωστόσο πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν που θα φορέσει τη φανέλα της "βασίλισσας". Όπως αναφέρουν διάφορα μέσα στην Ιβηρική, η παραμονή του 33χρονου σταρ στη Ρεάλ μοιάζει αυτή τη στιγμή πολύ δύσκολη, παρά το γεγονός ότι τόσο αυτός όσο και η ομάδα θα ήθελαν κατ' αρχήν να ανανεώσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Όχι όμως με τους τρέχοντες οικονομικούς όρους.

Ο Ρούντι έχει ένα από τα ακριβότερα συμβόλαια στη Ρεάλ, όμως τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ομάδα. Δεν είναι πια ο σταρ της, ο χρόνος συμμετοχής του έχει περιοριστεί κι όσο κι αν παραμένει χρήσιμος λόγω της εμπειρίας του, η "βασίλισσα" δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει να του δίνει ένα σωρό λεφτά. Θέλει, λοιπόν, να τον κρατήσει, αλλά με δραστικά μειωμένες αποδοχές. Ο ίδιος δεν βλέπει με καλό μάτι κάτι τέτοιο, επομένως η αποχώρησή του αυτή τη στιγμή είναι το πιο πιθανό σενάριο. Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πηγές από την Ισπανία, στις επαφές που είχε μέχρι σήμερα με τη Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν βρέθηκε κοινός τόπος, απλώς σημειώθηκε η διαφωνία και οι πιθανότητες να αλλάξει κάτι όσο περνά ο καιρός λιγοστεύουν.

Μια ακόμα ένδειξη ότι το τέλος στη σχέση του Ρούντι με τη Ρεάλ πλησιάζει, αποτελεί και η ανακίνηση των σεναρίων σχετικά με τον αντικαταστάτη του. Το Radio Esport τγράφει σήμερα ότι αν τελικά η Ρεάλ δεν ανανεώσει τον Φερνάντεθ, θα κινηθεί για τον Ζοάν Σάστρε της Βαλένθια, που είναι πιο νέος, διεθνής και πολλά υποσχόμενος. Κι αν τελικά ο Σάστρε πάει στη "βασίλισσα", τότε η Βαλένθια θα κινηθεί για την απόκτηση του Σλοβένου Γιάκα Μπλάζιτς, που κάνει εξαιρετική σεζόν (σκοράροντας 14,3 πόντους κατά μέσο όρο στη Liga Endesa) ως συμπαίκτης του Βλάντο Γιάνκοβιτς στην Ανδόρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ