23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

“Τελειώνει” ο Ουέμπερ!

Άδοξο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν, η θητεία του Μπριάντε Ουέμπερ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία λύσης του μεταξύ τους συμβολαίου, που υπογράφηκε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου;

Ο λόγος; Ότι ούτε η ομάδα ούτε ο παίκτης ήταν ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Στον Ολυμπιακό έχουν να λένε ότι ο Αμερικανός υπέπεσε σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, τα οποία από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσαν να αγνοηθούν. Ο Ουέμπερ από την άλλη ένιωθε μεγάλη νοσταλγία για την πατρίδα του, από την οποία έφυγε για πρώτη φορά αυτό το χειμώνα, του έλειπαν οι δικοί του άνθρωποι και δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί.

Φαίνεται λοιπόν πως και οι δύο πλευρές πήραν τη απόφαση να χωρίσουν. Ο αγώνας με το Περιστέρι την Τετάρτη ήταν λογικά ο τελευταίος του Ουέμπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχει δηλωθεί τραυματίας.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ έπαιξε 8 αγώνες στην Ευρωλίγκα με 11,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ, ενώ στη Basket League αγωνίστηκε σε 5 αγώνες με 12,6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ