31.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

“Τελειώνει” ο Έρλι!

Μια που ήρθε στην ΑΕΚ, μια που θα φύγει, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Κλιάντονι Έρλι, ο οποίος πρόλαβε να δημιουργήσει θέμα μετά από τρεις μέρες στην ομάδα και βρίσκεται ήδη μπροστά στην πόρτα της εξόδου!

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός έφτασε στην Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη και όπως λένε στην ΑΕΚ είχε αρχίσει από νωρίς να κάνει... παρασπονδίες, με τελευταία και πιο καθοριστική την άρνησή του να πάρει μέρος στην προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, μετά τη φιλική νίκη επί της Μπαϊρόιτ επί βελγικού εδάφους. Το γιατί αρνήθηκε να κάνει προπόνηση παραμένει θολό, πιθανώς να δυσαρεστήθηκε που δεν έπαιξε στο φιλικό (σημειωτέον ότι από την Τετάρτη που ήρθε δεν είχε προλάβει να κάνει ούτε μία προπόνηση με την ομάδα), ωστόσο το βέβαιο είναι πως αυτή η συμπεριφορά του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε τόσο νωρίς το ποτήρι.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή των οριστικών αποφάσεων, αν και όλα δείχνουν πως ο Έρλι δεν πρόκειται να παίξει φέτος στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης υποστηρίζουν πως γνώριζαν εξ αρχής ότι ο Αμερικανός έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα, αλλά αποφάσισαν να ρισκάρουν μαζί του, διότι είναι πολύ καλός παίκτης. Είχαν βάλει ωστόσο διάφορους όρους σχετικά με τη συμπεριφορά του στο συμβόλαιό του και προφανώς θα τους χρησιμοποιήσουν προκειμένου να τους λύσουν, εφόσον αυτή είναι η οριστική απόφαση.

Για το θέμα είναι προφανώς ήδη ενήμεροι τόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος όσο και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, που ως γνωστόν δεν βρίσκεται στο Βέλγιο λόγω της γέννησης του γιου του, και αναμένεται πολύ σύντομα, ίσως και πριν από την επιστροφή της ΑΕΚ στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας, να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα, διότι η ΑΕΚ πρέπει να βρει άλλον παίκτη στην περίπτωση που αποφασίσει να διώξει τον Έρλι, καθώς τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της έχουν στενέψει πάρα πολύ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ