18 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Σάικς!

Παναθηναϊκός και Κίφερ Σάικς δεν πρόκειται να ανανεώσουν την μηνιαία συνεργασία τους, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στις διαπραγματεύσεις και πλέον οδεύουν προς οριστικό «διαζύγιο».

Αν και όλα έδειχναν ότι ο Κίφερ Σάικς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα και μετά το τέλος του μηνιαίου συμβολαίου με τους πράσινους, εν τέλει τα δεδομένα ανατράπηκαν και οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου με τον Παναθηναϊκό ως ο άμεσος αντικαταστάτης του Έντουιν Τζάκσον και όσο περνούσε ο καιρός ανέβαζε την απόδοσή του με αποκορύφωμα την πολύ καλή εμφάνισή του απέναντι στη Φενέρ.

Τελικά ο Αμερικανός γκαρντ δεν συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του παρά την αύξηση των αποδοχών του από τον Παναθηναϊκό και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους. Οπότε ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να αναζητήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αλλάξουν δεύτερο παίκτη στη θέση του οργανωτή.

Ο Κίφερ Σάικς πρόλαβε να αγωνιστεί σε 3 αγώνες στη Εuroleague φέτος σημειώνοντας 3.7 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 2.7 ασίστ κατά μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής ενώ στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε απέναντι στη Λάρισα σημειώνοντας 7 πόντους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ