23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Τελειώνει από τον Ερυθρό ο Ο’ Μπράιαντ»

Ο Τζόνι Ο'Μπράιαντ όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα και ο αγώνας για την Αδριατική Λίγκα κόντρα στην Μπόρατς αναμένεται να είναι ο τελευταίος του με τα «ερυθρόλευκα».

Η δυσφορία που επικρατούσε ανάμεσα στις σχέσεις του Αμερικανού παίκτη και τον Ερυθρό Αστέρα ήταν γνωστές εδώ και καιρό, όμως φαίνεται πως έχουν φτάσει στην απόλυτη ρήξη. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Mozzart Sport", ο Ο' Μπράιαντ ζήτησε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στη Σερβία από την διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αν και έχει συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι ο Αμερικανός παίκτης φαίνεται πως επιθυμεί να λύσει μία ώρα... αρχύτερα την συνεργασία του. Όλα ξεκίνησαν από τον αγώνα με την Αναντόλου Εφές, όπου λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος ο Ερυθρός τον τιμώρησε για δέκα ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ο'Μπράιαντ ξεκίνησε την σεζόν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν όπου ζήτησε να αποχωρήσει για την πατρίδα του λόγω ενός προσωπικού θέματος.

Εφόσον ισχύσει η φημολογία περί αποχώρησης, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα χάσει ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του, ο οποίος σημειώνει 11.3 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες στη Εuroleague.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ