24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Τελίδου: «Καλό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό»

Τον Ολυμπιακό θα υποδεχθεί η Νίκη Λευκάδας στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι νησιώτισσες θα παίξουν με τις πανίσχυρες «ερυθρόλευκες» την Παρασκευή (06/10, 16.00) στο ΔΑΚ Λευκάδας, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, με στόχο να φανούν ανταγωνιστικές, τεστάροντας παράλληλα τις δυνάμεις τους εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, όμως εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ανέφερε σχετικά ο βοηθός προπονητή Θωμάς Ζαβιτσάνος.

Η Δήμητρα Τελίδου, από την πλευρά των παικτριών, ανέφερε: «Ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας την Παρασκευή (06/10). Είχαμε μια πολύ δύσκολη κλήρωση καθώς αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της χώρας, η οποία έχει ρόστερ ευρωπαϊκών δυνατοτήτων. Εμείς στην ουσία βρισκόμαστε ακόμα στη φάση της προετοιμασίας, ήρθε πριν από λίγες ημέρες και η τρίτη μας ξένη (σ.σ. Ντάναμ) και προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τα εισιτήρια τιμώνται προς πέντε ευρώ, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Ήδη έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων αξίας 5 Ευρώ στο Κομμωτήριο Αγνή, στo κατάστημα ACS Courier Σ. Σκιαδαρέσης και στο Dolce Cafe. Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για το δώρο της λαχειοφόρου μας που είναι ένα ταξίδι στην Κεφαλονιά με δύο διανυκτερεύσεις και δωρεάν τα έξοδα μετακίνησης». Σας παραθέτουμε, παρακάτω, και την αφίσα του ματς…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ