21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα… mind games του Ζιάγκου και η αγωνία του Βετούλα

Το Ρέθυμνο επιβεβαίωσε την δύναμη της έδρας του και στον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ... διέψευσε και την χαμηλή του επιθετική παραγωγικότητα μέχρι τώρα, με τους 90 πόντους να είναι το πρώτο του ξέσπασμα. "Αν με το καλό ξαναβάλουμε τόσους θα μπορούμε να πούμε ότι ξεσπάσαμε", είπε χαριτολογώντας ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος εξήγησε το  μυστικό της επιτυχίας.

"Ο Ιωνικός σφύζει από επιθετικό ταλέντο, αλλά αμυντικά δεν είναι το δυνατό τους σημείο, έχει πολλά άλλα καλά κομμάτια αλλά στην άμυνα ίσως και ελλείψει αθλητικής φροντ λάιν ξέραμε ότι μπορούμε να επιτεθούμε και να σημαδέψουμε. Το υψηλό μας σκορ δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν συμπτωματικό, είχε να κάνει με αυτή την στόχευση", είπε πριν αναφερθεί στον επόμενο μεγάλο στόχο της ομάδας του κάνοντας εκ νέου χιούμορ. "Σίγουρα θέλουμε να τα καταφέρουμε μια φορά και εκτός έδρας, αφού μέχρι τώρα εκτός έδρας κάνουμε... mind games στον επόμενο αντίπαλό μας και τον κάνουμε να πιστέψει ότι είμαστε κακή ομάδα, έτσι όπως παίζουμε".

Ο Νίκος Βετούλας είχε μια δύσκολη εβδομάδα με τον Ιωνικό κι έχει και άγχη για την συνέχεια. "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, νίκησε δίκαια. Εμάς δεν κύλησε καλά η εβδομάδα, ο Χαραλαμπόπουλος είχε πρόβλημα στο πόδι δεν ξέραμε αν θα παίξει, ο Στιθ έφυγε, σήμερα ο Ρόλαντ χτύπησε νωρίς και έτσι το ροτέισιον δεδομένα έγινε πολύ μικρό. Το Ρέθυμνο το εκμεταλλεύτηκε αυτό, επέβαλε υψηλό ρυθμό και δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. Χάσαμε τελείωσε, άλλα με απασχολούν τώρα πιο πολύ, πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη μέρα να δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες, αξίζουν συγχαρητήρια, έχουμε ήδη έξι νίκες, αλλά πρέπει να δούμε μέσα στην εβδομάδα τι θα κάνουμε με κάποια πράγματα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ