23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Τα 11 φάουλ που έγραψαν ιστορία

Με ένα αρνητικό ρεκόρ ιστορίας στην Ευρωλίγκα επιστρέφει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι κόντρα στην Εφές. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν μόλις 11 φάουλ στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης τα λιγότερα από οποιοδήποτε άλλο στο παρελθόν τους στη διοργάνωση. Το προηγούμενο ήταν τα 12 κερδισμένα φάουλ σε ματς με τη Γαλατασαράι της περιόδου 2013-14.

 

Απόρροια αυτής της επίδοσης βέβαια είναι και οι επτά εκτελεσμένες βολές με τις οποίες ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την 4η χαμηλότερη επίδοση του. Μικρότερη όλων ήταν εκείνη των πλέι οφ της περιόδου 2014-15 όταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα εκτέλεσε μόλις τρεις.

 

Στη λίστα με τις χαμηλότερες επιδόσεις των ερυθρόλευκων μπήκαν και οι τέσσερις εύστοχες βολές τους με τις οποίες ισοφάρισαν την τρίτο αρνητικό ρεκόρ τους.

 

Από την άλλη πλευρά πάντως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την καλύτερη φετινή εκτός έδρας επίδοση του με τις 20 ασίστ, όσες είχε και κόντρα στην Μπασκόνια.

 

Έφυγε πάντως ηττημένος από την Πόλη παρότι η Εφές με τα 4/17 τρίποντα της σημείωσε τη χειρότερη επίδοση μεταξύ των ομάδων που τον υποδέχτηκαν. Η προηγούμενη ήταν εκείνη της Φενέρμπαχτσε που είχε 8/27.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ