19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τα φαβορί… στο ύψος τους (pics)

Το Gloria Cup ξεκίνησε στην Τουρκία, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζαλγκίρις να επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρόλο του φαβορί στην πρεμιέρα, κερδίζοντας Μονακό και Τόφας.

Ο «στρατός» κέρδισε... τους Πρίγκιπες στην πρεμιέρα του Gloria Cup, που διεξάγεται στην Αττάλεια, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να επικρατεί με 69-58 επί της Μονακό. Οι Μοσχοβίτες μπορεί να ξεκίνησαν πολύ δυναμικά το παιχνίδι, προηγούμενοι με «διπλό σκορ» στην πρώτη περίοδο (28-14), αλλά στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια αλλαγή στο «μομέντουμ», που κατείχαν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, με τον Άλεκ Πίτερς να είναι εξαιρετικός με 19 πόντους και οκτώ ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Ίαν Χάμερ έφτασε τους 15 πόντους με τρία ριμπάουντ.

Λίγο αργότερα, η Ζαλγκίρις θα επικρατούσε της Τόφας με 82-70 και θα έκανε το δικό της νικηφόρο ξεκίνημα. Μετά το 39-37 του ημιχρόνου, οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άρχισαν να ξεφεύγουν, παίρνοντας την νίκη με τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, χάρη σε έναν εκ νέου φοβερό Μπράντον Ντέιβις, που είχε 21 πόντους με πέντε ριμπάουντ. Για τους ηττημένους, ο Ντιάντε Γκάρετ είχε 14 πόντους με έξι ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ