19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα συλλυπητήρια για τον Στάνκοβιτς

Ομοσπονδίες, ελληνικές και ξένες ομάδες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς, ενός ανθρώπου που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά και έξω από τα σύνορά της.

ΚΑΕ Ολυμπιακός

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του πρώην παίκτη, προπονητή, αλλά και ηγετικού παράγοντα του Παγκόσμιου μπάσκετ, Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. Πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα που επηρέασε όσο λίγοι στην εξέλιξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Το κενό που αφήνει στο παγκόμιο μπάσκετ είναι τεράστιο".

ΚΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποχαιρετά με θλίψη τον Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. Το κενό που αφήνει ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος του Παγκοσμίου Μπάσκετ είναι τεράστιο. Ο Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια το μπάσκετ από κάθε πόστο και η θητεία του ως Γενικός Γραμματέας της FIBA αποδείχτηκε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αθλήματος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο, Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς..."

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

 

ΚΑΕ Άρης

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Μπόρισλαβ Στάνκοβιτς. Ενός ανθρώπου, που υπηρέτησε το μπάσκετ από διάφορα πόστα, επί σειρά δεκαετιών και είχε πολύ μεγάλη συμβολή στην ανάπτυξη του αθλήματος. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

ACB

Ιταλική Ομοσπονδία

Γερμανική Ομοσπονδία

Ισπανική Ομοσπονδία

Ευρωλίγκα

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ