16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΚ για τον τελικό

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στα Δύο Αοράκια και ο ΠΣΑΚ απένειμε τα δημόσια εύσημά του σε όλους τους συντελεστές του.

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ηρακλείου και κατέκτησε τον τίτλο, με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών να τη συγχαίρει για την επιτυχία της. Παράλληλα, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους «ερυθρόλευκους» για τον τρόπο που αγωνίστηκαν, όπως και στην ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ για τη διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει την ομάδα της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ. Παρακολουθήσαμε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς των τελευταίων ετών και αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα από όλα οι ομάδες. Πίσω από τον επιτυχημένο τελικό, υπήρχαν και άλλοι όμως, που έβαλαν το... χεράκι τους, για να διεξαχθεί ομαλά αυτός ο μεγάλος αγώνας, όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, η ΕΚΑΣΚ και ο πρόεδρος της Μπάμπης Μαρκάκης. Η εικόνα με τα χιλιάδες παιδάκια στις εξέδρες ήταν πολύ όμορφη. Τουλάχιστον, ομορφότερη από εξέδρες με κενά καθίσματα...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ