19.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Τα στοιχεία της αυλαίας στην Ευρωλίγκα (vid)

Το διήμερο 5-6 Απριλίου θα πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα, με τη διεξαγωγή των αγώνων της 30ής αγωνιστικής.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν σε πέντε από τις οκτώ αναμετρήσεις, τα οποία είναι…
-Η Μπαρτσελόνα έδωσε 32 ασίστ στον αγώνα του πρώτου γύρου απέναντι στη Χίμκι. Πρόκειται για την τέταρτη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της Ευρωλίγκας.
-Ο Βίνσεντ Πουαριέ έκανε τετραπλό ρεκόρ καριέρας στον πρώτο αγώνα της Μπασκόνια με την Εφές Αναντόλου, στην Κωνσταντινούπολη. Είχε 16π., δώδεκα ριμπάουντ, πέντε κοψίματα και 35 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, που άπαντα αποτελούν προσωπικά ρεκόρ του.
-H πρωταθλήτρια Eurocup Μάλαγα αναδείχθηκε νικήτρια επί της πρωταθλήτριας Ευρωλίγκας Φενέρμπαχτσε, στο «Palacio De Deportes Jose Maria Martin Carpena», στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.
-Ο νυν προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέβεν Σπάχια, θα αντιμετωπίσει στο «Pabellon Fuente De San Luis» τη Βαλένθια, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Eurocup το 2010.
-Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 6-0 εντός έδρας κόντρα στην Μπάμπεργκ, με μ.ό. διαφοράς πόντων 17,8!

https://www.youtube.com/watch?v=jEjS9V-Gc-w



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ