24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής στους “8”

Είπαμε, να νικήσει η Τσεχία τη Βραζιλία για να μας βοηθήσει, αλλά όχι και τόσο πολύ, ρε παιδιά... H διαφορά των 22 πόντων είναι μεγάλη και περιπλέκει λίγο την κατάσταση όσον αφορά την προσπάθεια της Εθνικής μας για πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Και τούτο, διότι στην απευκταία περίπτωση που η ελληνική ομάδα δεν νικήσει τις ΗΠΑ στον αγώνα που θα αρχίσει σε λίγο, τότε θα πρέπει να νικήσει την Δευτέρα την Τσεχία με διαφορά 12 πόντων για να περάσει. Ταυτόχρονα, φυσικά, θα πρέπει οπωσδήποτε η Βραζιλία να χάσει από τους Αμερικανούς, οι οποίοι αν νικήσουν σήμερα, θα έχουν προκριθεί. 

Αν νικήσει σήμερα η Εθνική τους Αμερικανούς, τότε και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση με ρεκόρ 3-1! Αυτό σημαίνει ότι στους "8" θα προκριθούν οι νικητές των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής, Ελλάδα-Τσεχία και ΗΠΑ-Βραζιλία. Άρα ακόμα κι αν νικήσουμε σήμερα τις ΗΠΑ, θα πρέπει και πάλι να κερδίσουμε τη Δευτέρα τους Τσέχους. Αυτή τη φορά, όμως, έστω και με... μισό-μηδέν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ