23.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Τα ρεκόρ της 13ης “στροφής” του BCL

Η 13η αγωνιστική του Basketball Champions League πέρασε στην ιστορία και άφησε πίσω της κάποια αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

 

Περισσότερο από όλα ξεχώρισαν αυτά της Στρασμπούρ. Η γαλλική ομάδα σημείωσε την κορυφαία επίδοση φετινή επίδοση ευστοχίας στα δίποντα ενώ παράλληλα ισοφάρισε την 3η καλύτερη επίδοση στη 2ετή ιστορία του BCL εκτελώντας με 74,3%. Είχε 26/35 στο νικηφόρο παιχνίδι της με τη Ρόσα Ράντομ ενώ η προηγούμενη καλύτερη της σεζόν ήταν το 73,8% που είχε η Νίμπουρκ στο ματς με τη Βόννη (31/42).

 

Ακόμη η Στρασμπούρ σημείωσε προχθές την κορυφαία επίδοση του φετινού BCL σε ασίστ αφού καταγραφήκαν 33 τελικές πάσες στη στατιστική της, τέσσερα περισσότερες από αυτές που είχαν πριν από αυτήν την αγωνιστική Μονακό, Αβελίνο και Χολόν (29).

 

Οι 33 ασίστ των Γάλλων αποτελούν ισοφάριση της 2ης καλύτερης επίδοσης στην ιστορία του Basketball Champions League. 33 είχε πέρσι η Τενερίφη κόντρα στην Τσιμπόνα ενώ 34 είχε η Σάρατοβ απέναντι στην Κατάγια.

 

Έχοντας 6/6 βολές στο παιχνίδι της στην Τενερίφη, η Σαλόν έγινε η 8η ομάδα φέτος που είχε 100% σε έναν αγώνα. Η κορυφαία επίδοση είναι δική της αφού είχε 15/15 στο ματς του Νοέμβρη με τη Λούντβιγκσμπουργκ.

 

Η Ντιναμό Σάσαρι έγινε την Τρίτη η 6η ομάδα φέτος που φτάνει ή ξεπερνά τα 40 εύστοχα σουτ εντός παιδιάς. Είχε 40 κόντρα στη Χολόν και αυτή είναι η 4η καλύτερη φετινή επίδοση. 32 από αυτά ήταν δίποντα για να ισοφαρίσει την 3η καλύτερη φετινή επίδοση.

 

Η Χολόν έγινε η 4η ομάδα φέτος που έφτασε ή ξεπέρασε τις 30 εύστοχες βολές. Είχε 30 (30/36) στο παιχνίδι της με την Καρσίγιακα. Η ΑΕΚ έχει τη μεγαλύτερη επίδοση με 34 στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας με τη Στρασμπούρ.

 

Photo Credits: Basketball Champions League



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ