24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ρέστα της Λάρισας για το «ναι» του Βουγιούκα

Η Λάρισα έχει κινηθεί εντυπωσιακά για τα δεδομένα της στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά θέλει να κάνει κι ένα μεγάλο κόλπο με Ελληνα παίκτη που θα συζητηθεί. Οι πόρτες έχουν ήδη χτυπήσει, κάποιες δεν άνοιξαν παρά την δελεαστική πρόταση που έγινε όμως υπάρχει μία... έτοιμη. Αυτή του Ιαν Βουγιούκα ο οποίος είναι θετικός στη συνέχιση των συζητήσεων και αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για το αίσιο τέλος.

Ο 35χρονος διεθνής σέντερ έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική οικονομική πρόταση, όμως, με την προϋπηρεσία που έχει και την καριέρα που «κουβαλάει», είναι λογικό να θέλει να εξασφαλίσει πολλές λεπτομέρειες. Από τις φιλοδοξίες, τη στόχευση και το πλάνο της ομάδας μέχρι τις σκέψεις του προπονητή για το τι προτίθεται να παρουσιάσει και φυσικά για τον ρόλο που τον προορίζει εντός κι εκτός παρκέ. Οι άνθρωποι της Λάρισας είναι αποφασισμένοι για την υπέρβαση και μπορεί ακόμα και να ξεφύγουν από κάποια στάνταρ για να τον πείσουν.

Οπως φαίνεται η οριστική εξέλιξη της υπόθεσης θα κριθεί από λεπτομέρειες, μάλλον όμως σύντομα αφού οι δυο πλευρές έχουν ανοίξει όλα τους τα χαρτιά και πλέον γίνεται η τελική εκτίμηση για το αν υπάρξει η συνεργασία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ