25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα πρώτα δεδομένα της εποχής Παπαθεοδώρου

Με εκφράσεις του τύπου «ταυτίζονται οι φιλοσοφίες μας» και «θα τον στηρίξουμε όπως τον Σούλη Μαρκόπουλο» οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έβαλαν το περίγραμμα των σκέψεων τους για την εποχή Παπαθεοδώρου που θα αρχίσει και στην πράξη από αύριο.

 

Ο 42χρονος τεχνικός θα βρίσκεται το πρωί στη Θεσσαλονίκη, θα πάει απευθείας στο «παλατάκι», θα μιλήσει με τους διοικούντες, θα ξεναγηθεί στους χώρους του γηπέδου και αμέσως μετά (στις 13:00) θα παρουσιαστεί στον Τύπο.

 

Ήδη πάντως ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ σχεδιάζει την ομάδα της νέας περιόδου. Σε πρώτη φάση έχει συμφωνήσει με την απόφαση παραμονής των Τσόχλα, Πέινερς και Κλάντον εφόσον βέβαια αυτοί απαντήσουν θετικά στις προτάσεις ανανέωσης που τους έγιναν. Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου ο Μπάνε Πρέλεβιτς αποκάλυψε πως το μπάτζετ θα είναι υψηλότερο από το φετινό «έστω κατά ένα ευρώ». Δεδομένου ότι το φετινό με τις αλλαγές ξεπέρασε τις 450 χιλιάδες γίνεται σαφές ότι ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει στη διάρκεια του καλοκαιριού να ξεπεράσει τα οικονομικά «ταβάνια» που τον χαρακτήριζαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στο μέτρο του δυνατού βέβαια.

 

Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο στους επιτελείς της ΚΑΕ τον συνεργάτη που θα τον ακολουθήσει (Λημνιάτης ή Μενουδάκος) αλλά το βέβαιο είναι πως θα έχει αναβαθμισμένο ρόλο ο Κώστας Χαραλαμπίδης ως πρώτος ασίσταντ.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ