18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τα προκριματικά… εξαπλώνονται (pics)

Στο τέλος Ιουνίου θα ξεκινήσει το τρίτο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 και ήδη οι χώρες έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα κλειστά που θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα.

Στη Ζώνη Ασία-Ωκεανίας οι εθνικές ομάδες θα ταξιδέψουν σε διάφορες πόλεις, συνεχίζοντας την… περιοδεία τους μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των πρώτων δύο «παραθύρων». Η Νέα Ζηλανδία ανακοίνωσε πως θα υποδεχθεί το Χονγκ Κονγκ στο Όκλαντ και την «Trusts Arena», η οποία έχει χωρητικότητα 5.000 θεατές. Επίσης στο Όκλαντ, αλλά στη «Spark Arena» των 12.000 θέσεων θα παίξουν οι Νεοζηλανδοί τρεις ημέρες μετά, με αντίπαλο την Κίνα.

Η Κίνα, από την πλευρά της, θα παίξει με την Κορέα στο «Shenzhen Bay Sports Center» στη Σεντζέν, εκεί όπου φιλοξενήθηκε η Πανεπιστημιάδα 2011. Η χωρητικότητά της είναι 13.000 θεατές.

Στην «Chiba Port Arena», των 7.500 φιλάθλων, θα υποδεχθεί την αήττητη Αυστραλία η Ιαπωνία, όπως ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας.

Στις εγκαταστάσεις της Αλ Γκαράφα Ντόχα «Al-Gharafa Sports Club Multi-Purpose Hall» θα δώσει τους αγώνες του με το Ιράν και το Ιράκ το Κατάρ κι ελπίζει οι φίλαθλοί του να το μετατρέψουν σε… κλουβί, ώστε να πάρουν τις νίκες που θέλουν για να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ