27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τα πάντα κρίνονται εκτός ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Χίμκι αλλά αν θέλει να προκριθεί θα πρέπει να τα καταφέρει και μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο τα κατάφερε κόντρα στους Ρώσους, αλλά αν θέλει να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά θα πρέπει να βρει λύσεις και μακριά από την έδρα του.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδας ήταν εντυπωσιακοί για ένα ημίχρονο, όμως στη συνέχεια εμφάνισαν τις γνωστές παιδικές «ασθένειες». 

Ο Νικ Καλάθης ήταν για μία ακόμα φορά απολαυστικός όπως και ο Ντεσόν Τόμας για ένα ημίχρονο. Αν όμως δεν υπάρξουν αντίστοιχες εμφανίσεις και μακριά από την ασφάλεια της έδρας, η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί. Με τον Αμερικανό τεχνικό στο «τιμόνι» το... κοντέρ γράφει 4-0 μπροστά στο κοινό της ελληνικής ομάδας.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε καθώς ακολουθούν τρία διαδοχικά παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ. Αν ο Παναθηναϊκός δεν βρει τις λύσεις, τότε το ταξίδι του θα ολοκληρωθεί στην κανονική περίοδο.

Η νίκη ήταν σημαντική καθώς κράτησε τον Παναθηναϊκό ζωντανό, αλλά τα πάντα θα κριθούν στους αγώνες με την Γκραν Κανάρια και την Νταρουσάφακα. Οι προβλέψεις είναι επίφοβες, αλλά όσο οι «πράσινοι» μακριά από την έδρα τους δεν το πιστεύουν, τότε τα πράγματα μοιάζουν αδύνατο να αλλάξουν.

Το «τριφύλλι» για να προκριθεί σίγουρα χρειάζεται έξι νίκες στους επόμενους επτά αγώνες. Αν θα τα καταφέρει, θα φανεί πολύ σύντομα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ