22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Τα πάντα για το τρόπαιο»

Δύο από τις πρωταγωνίστριες του αυριανού τελικού, η Αγγελική Νικολοπούλου και η Νίκη Λευκάδας, μίλησαν για το μεγάλο τελικο του Final Four, με την κάθε μία να δίνει την δική της οπτική για τη δύσκολη αυριανή μάχη.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

H πλέι μέικερ του Ολυμπιακού Αγγελική Νικολοπούλου σχολίασε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς για φέτος, το Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Νίκη Λευκάδας είναι μια καλή ομάδα και τη σεβόμαστε. Εμείς, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε το τρόπαιο».

Από την πλευρά της Νίκης Λευκάδας η Ανθή Μπαλτά υποστήριξε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Νίκη Λευκάδας που θα αγωνιστεί στον τελικό του Final Four. Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος, καθώς θεωρώ ότι είμαστε μια πετυχημένη ομάδα. Πάμε να ευχαριστηθούμε και να χαρούμε τον αγώνα».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ