18.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα “ξεχασμένα” θα δείξουν πολλά

Λέγεται ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση στην βουλή του νομοσχεδίου για τον αθλητισμό, για λίγα 24ωρα γίνεται λόγος. Και μπορεί το μείζον θέμα να είναι οι ουσιαστικές λεπτομέρειες για τις εκλογές στις αθλητικές ομοσπονδίες, όμως το... χτυποκάρδι είναι έντονο και στον ΕΣΑΚΕ.


Λέγεται ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει υποσχεθεί ότι εκεί μέσα έχει εντάξει τις ρυθμίσεις που απαιτούν νομική κατοχύρωση από αυτές που ψήφισαν ομόφωνα στον ΕΣΑΚΕ. Κυρίως δηλαδή το δικαίωμα να υπάρχει μια επιτροπή εκ των έσω που θα αποφασίζει για αδειοδοτήσεις σε ΚΑΕ για την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Λέγεται επίσης, ότι επειδή τα "ομόφωνα" του ΕΣΑΚΕ συχνά - πυκνά ακολουθούνται από... "παράφωνα", εκ των έσω και όχι από τυχαίους ο Υφυπουργός έχει ακούσει ότι και να... ξεχάσει κανα κριτήριο που θα κάνει πιο εύκολη την ζωή συγκεκριμένων, δεν χάθηκε και ο κόσμος.

Πολλά λέγονται λοιπόν και μοιραία έχει φουντώσει το ενδιαφέρον. Από το αν θα υπάρξουν "ξεχασμένες" ρυθμίσεις και ποιες θα είναι αυτές, θα φανεί αν είχε νόημα η ψηφοφορία και η κίνηση εφαρμογής κάποιων στοιχειωδών κανόνων. Και επίσης το αν η επόμενη Basket League θα έχει... οριακά διψήφιο αριθμό συμμετεχόντων και ίσως με ηχηρούς αποκλεισμούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ