20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα ντέρμπι μόνο στα χαρτιά και τα «κάστρα» (vids)

Οι τέσσερις από τους πέντε γηπεδούχοι νίκησαν στους αγώνες που άνοιξαν την αυλαία της δωδέκατης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, ενώ τα πολυαναμενόμενα ντέρμπι κρίθηκαν πολύ εύκολα.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές με 88-81 και να την πλησιάσει στη βαθμολογία. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, στον ρωσικό «εμφύλιο» μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Χίμκι, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των αντιπάλων τους και επικράτησαν με 88-74. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Σπουδαία αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, καθώς η Φενέρμπαχτσε έκαμψε την αντίσταση της Αρμάνι Μιλάνο με 92-85, παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Μάικ Τζέιμς ο οποίος σταμάτησε στους 31 πόντους. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τεράστιο «διπλό» για την Μπασκόνια που «άλωσε» το Τελ Αβίβ νικώντας τη Μακάμπι με 81-79, στη μοναδική νίκη φιλοξενούμενης ομάδας. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Τέλος, το clasico ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα εξελίχτηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Η «Βασίλισσα» ήταν σε άλλο επίπεδο από τη μισητή αντίπαλό της και τη «σκόρπισε» με 92-65. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Την Παρασκευή διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις. Η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχτεί τη Ζαλγκίρις, ο Παναθηναϊκός την Νταρουσάφακα και η Γκραν Κανάρια την Μπουντούτσνοστ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία ΕΔΩ.

Δείτε βίντεο από τους αγώνες:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ