20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα νέα ρεκόρ του Λεμπρόν και η απονομή του πρώτου τίτλου (vids+pics)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς κέρδισαν ξανά τους Ντένβερ Νάγκετς και κατέκτησαν τον τίτλο στη Δύση, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Ακόμα μία ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε στην Disney World του Ορλάντο ο Λεμπρόν Τζέιμς, κάνοντας triple double. Μάλιστα, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία των «λιμνανθρώπων» που έγινε «τριπλός» με τουλάχιστον 30π., τουλάχιστον δεκαπέντε ριμπάουντ και τουλάχιστον δέκα ασίστ στα πλέι οφ μετά τον Τζέιμς Γουόρθι, εν έτει 1988, σε παιχνίδι της postseason που «έκλεισε» σειρά. Ανεξαρτήτως ομάδας, το ίδιο επίτευγμα έχει να επιδείξει και ο Όσκαρ Ρόμπερτσον.

Ο 35άχρονος φόργουορντ έγινε, επίσης, ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία που φθάνει σε διψήφιο αριθμό τελικών στην καριέρα του, μετά τους Μπιλ Ράσελ, Σαμ Τζόουνς και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Με τις δέκα παρουσίες σε τελικούς, μάλιστα, έχει περισσότερες από όλες τις ομάδες του ΝΒΑ εκτός των Λος Άντζελες Λέικερς (32), των Μπόστον Σέλτικς (21) και των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (11).

https://www.youtube.com/watch?v=pQpCbzmgnyU

Στους Καλιφορνέζους έγινε και η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Δύση. Τώρα, θα διεκδικήσουν τον τίτλο στους τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στο νικητή της σειράς Μπόστον Σέλτικς - Μαϊάμι Χιτ, με τους εκπροσώπους της Φλόριντα να προηγούνται μέχρι στιγμής με 3-2.

https://www.youtube.com/watch?v=kBsUzcb_dpI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ