16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα νέα πρόσωπα της Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκαν (vid)

Έχουν ήδη πατήσει παρκέ στους αγώνες προετοιμασίας, έχουν συστηθεί και σήμερα ήρθε η ώρα και για την επίσημη παρουσίασή τους. Η Μπαρτσελόνα σύστησε και επισήμως τα νέα πρόσωπα της ομάδας: Κρις Σίνγκλετον, Κέβιν Πάνγκος, Κάιλ Κούριτς, Γιάκα Μπλάζιτς, Άρτεμ Πουστοβίι και Ρόλαν Σμιτς πήραν το λόγο.

"Έχω πολύ θετικές εντυπώσεις και πιστεύω πως με την δουλειά και πιστεύοντας σε εμάς τους ίδιους μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος", τόνισε ο Σίνγκλετον για να προσθέσει: "Προσωπικά νιώθω πολύ καλά εδώ και πιστεύω πως όλοι εμείς οι νέοι προσαρμοζόμαστε μια χαρά, χωρίς προβλήματα".

Ο Πάνγκος, ένας από τους παίκτες που έκλεψαν την παράσταση πέρυσι υπό τις οδηγίες τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Ζαλγκίρις Κάουνας έκανε λόγο κι αυτός για "μεγάλα πράγματα" για να προσθέσει: "Είμαι πραγματικά περήφανος που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόση ιστορία. Χρειάζεται αφοσίωση, να μείνουμε μαζί για να πετύχουμε όσα θελουμε".

Ο Κάιλ Κούριτς είδε "μεγάλη βελτίωση αυτές τις δύο ομάδες μετά την Liga Catalana", την οποία κατέκτησε η ΜόραΜπανκ Ανδόρρα με νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον τελικό και ανυπομονεί "να κατακτήσει τίτλους, αλλά και να χαρεί την ομάδα και την πόλη!"

Ευτυχισμένος για την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα δήλωσε ο Γιάκα Μπλάζιτς με τον Αρτεμ Πούστοβιι να συμπληρώνει πως "είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα του αυτό το συμβόλαιο". Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Ρόλαντς Σμιτς, ο οποίος πρόσθεσε πως η παρουσία του στην Μπαρτσελόνα "με τέτοιους συμπαίκτες και αυτούς τους προπονητές είναι μια ευκαιρία για όλους να γίνουν καλύτεροι" και κατέληξε πως θα τα δώσει όλα για την ομάδα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ