14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα νέα μέλη του ΣΕΠΚ (pics)

Τέσσερα νέα μέλη εκλέχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΚ, μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στο κλειστό της Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο του διεθνούς σεμιναρίου «Θεσσαλονίκη 2018», που διεξήχθη το διήμερο 24-25 Αυγούστου, έλαβαν χώρα και οι εκλογές του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, με την ψηφοφορία των μελών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Τα νέα μέλη του Δ.Σ., το οποίο θα έχει διετή θητεία, είναι οι Γιώργος Ρεμεντέλας, Αλέξης Ζαβός, Γιώργος Λειβάδης και Στέλιος Καρκανάκης.

Οι δεκαπέντε προπονητές που αναδείχθηκαν πρώτοι στην ψηφοφορία, μετά την ολοκλήρωση της τακτικής γενικής συνέλευσης και των αρχαιρεσιών του ΣΕΠΚ, είναι οι εξής: Παναγιώτης Γιαννάκης, Σωκράτης Ηλιάδης, Σούλης Μαρκόπουλος, Παρασκευάς Μουρατίδης, Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Γιάννης Κτιστάκης, Δημήτρης Μισιακός, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, Γιάννης Καρακατσούνης, Παναγιώτης Αθανασιάδης, Σίμος Συρόπουλος, Γιώργος Ρεμεντέλας, Αλέξης Ζαβός, Γιώργος Λειβάδης, Στέλιος Καρκανάκης.

Το διεθνές σεμινάριο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό της Καλαμαριάς, με ομιλητές το Νέβεν Σπάχια, τον Γκάι Γκούντες και το Σούλη Μαρκόπουλο. Όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που έλαβαν, αλλά και γεμάτοι με νέες ιδέες.

Τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν η «Matchup Zone» και η «Man to Man Defense» από τον Γκάι Γκούντες, η «Pick and Roll Defense» και η «Motion Offense» από το Νέβεν Σπάχια και η «Offense principles for breaking any zone defense» και οι «Special Situations» από το Σούλη Μαρκόπουλο.

«Ενδιαφέρον, δίψα για νέες ιδέες, πολλές απορίες που στην πορεία λύθηκαν και όμορφες μπασκετικές συζητήσεις συνέθεταν το σκηνικό στο «Κλειστό γήπεδο της Καλαμαριάς». Όλοι οι προπονητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομιλίες των Σπάχια, Γκούντες και Μαρκόπουλου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΕΠΚ, ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το σεμινάριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ