20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα μηνύματα που δεν «χώρεσαν» στις φανέλες γίνονται μπλουζάκια

Το ΝΒΑ επέτρεψε στους παίκτες να στείλουν κοινωνικά μηνύματα μέσω των φανελών τους, στους αγώνες που θα γίνουν από τις 30 Ιουλίου στην Disney World του Ορλάντο, αλλά οι λέξεις που θα χρησιμοποιηθούν είναι συγκεκριμένες και προκαθορισμένες.

Κάποιες φράσεις δεν «χώρεσαν», παρά την επιθυμία των παικτών, κι έτσι αποφασίστηκε να τοποθετηθούν σε μπλουζάκια, τα οποία όμως δεν θα έχουν τη δυνατότητα να φορούν κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, αφού αυτό επίσης απαγορεύτηκε από τη διοργανώτρια αρχή. Θα μπορούν, όμως, να τα χρησιμοποιούν εκτός παρκέ, κατά την παρουσία τους στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Σε συνεργασία με την εταιρία του Ράσελ Ουέστμπρουκ, «Honor The Gift», ακόμα κι έτσι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το μήνυμα που εκείνοι επιθυμούν -χωρίς λογοκρισία- κατά τη διάρκεια της επανεκκίνησης του φετινού πρωταθλήματος του ΝΒΑ, που διακόπηκε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Κάποια από τα μηνύματα, που δεν επετράπησαν από το ΝΒΑ αλλά θα αναγράφονται στα μπλουζάκια που θα κυκλοφορήσουν, όπως έγινε γνωστό είναι τα εξής: Συστημικός Ρατσισμός, Αστυνομική Μεταρρύθμιση, Δεν Μπορώ να Αναπνεύσω, Καμία Δικαιοσύνη - Καμία Ειρήνη, Σπάσε τον Κύκλο, Παράξενο Φρούτο, Με Κάθε Μέσο, Δύναμη στους Ανθρώπους, Είμαι ο Επόμενος; Και Ισότητα. Θυμίζουμε πως συνολικά 22 ομάδες θα παίξουν στην επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα ολοκληρωθεί -το αργότερο- στις 12 Οκτωβρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ