26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Τα λάθη στοίχισαν και πάλι στον Ολυμπιακό (vids+pics)

Ο Ολυμπιακός γνώρισε ακόμα μία ήττα στην Ευρωλίγκα Γυναικών, πληρώνοντας τα λάθη του όπως τόνισε τόσο ο προπονητής του όσο και η Αγγελική Νικολοπούλου.

Οι Πειραιώτισσες δεν τα κατάφεραν απέναντι στη Χατάι, της Κατερίνας Κατζηδάκη, γνωρίζοντας την ήττα στην Αντάκια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα Γυναικών. Ο Γιώργος Παντελάκης, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στο «Antakya Kapali Spor Salonu», παραδέχθηκε: «Αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με τη Χατάι που είναι μια άκρως ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μείναμε μέσα στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο που χάθηκε η διαφορά είχαμε ένα κενό διάστημα στο παιχνίδι μας και η διαφορά έκλεισε στο ημίχρονο στους 13π. υπέρ τους. Ίσως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και από τον τραυματισμό της Άννας Σπυριδοπούλου, που δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς, ενώ ήταν πολύ καλή όσο αγωνίστηκε. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ και μειώσαμε γρήγορα στους 8π., όμως και πάλι κάποια λάθη που κάναμε στην επίθεσή μας γύρισαν την κατάσταση υπέρ της Χατάι και μας στοίχισαν».

Όσον αφορά στη συνέχεια, με την κατάσταση να έχει γίνει δύσκολη για τις «ερυθρόλευκες» μετά το 0-4 στο Β’ Όμιλο, συμπλήρωσε: «Πλέον, πρέπει να συνεχίσουμε. Να δούμε τα λάθη μας μέσα από την προπόνηση και να τα διορθώσουμε, ήταν μια παρά πολύ καλή προσπάθεια από τα κορίτσια και πρέπει να διορθωθούμε εν όψει της συνέχειάς μας στη διοργάνωση».

Η 27χρονη γκαρντ, από την πλευρά της, επισήμανε: «Νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι ουσιαστικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η αντίπαλός μας ξέφυγε στο σκορ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Από τη μεριά μας, τώρα, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να σκεφτόμαστε μπροστά και τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

https://www.youtube.com/watch?v=vim1GDtW6G4

https://www.youtube.com/watch?v=jI0TyQi8gxw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ