18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα λάθη πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ

Τα λάθη του πλήρωσε ο ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα του με το Σπόρτιγκ, στο κλειστό της Πυλαίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «ασπρόμαυρες» είχαν συνολικά δώδεκα λάθη, με τις φιλοξενούμενες να τελειώνουν με δεκατέσσερα. Ωστόσο, τα έκαναν σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης, στο τέλος, ενώ έχασαν και τη «μάχη» των ριμπάουντ (29-42), γεγονός στο οποίο στάθηκε ο προπονητής τους, Βασίλης Μασλαρινός. Όπως ανέφερε: «Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς. Δυστυχώς, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε στην άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθούμε 81π., ενώ χάσαμε και τη "μάχη" των ριμπάουντ. Είχαμε δεκατρία ριμπάουντ διαφορά, η οποία είναι αρκετά μεγάλη και μας στοίχισε. Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε να το πάμε έως το τέλος, αν και κάναμε λάθη, χάσαμε εύκολα σουτ κι εκεί κρίθηκε το ματς».

Η Ρένια Καρλάφτη, από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικές, παίξαμε δυνατά, ωστόσο κάναμε πολλά λάθη, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Αυτά τα λάθη πρέπει να τα διορθώσουμε στη συνέχεια, ενώ πρέπει να βελτιωθούμε και στην άμυνα. Κοιτάμε μπροστά, στο επόμενο παιχνίδι». Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ θα είναι η Νίκη Λευκάδας εκτός έδρας (09/11, 16.00).

Στο «PAOK Sports Arena» βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με το Σπόρτιγκ και ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος, καθώς και ο γενικός γραμματέας Αθανάσιος Καπετανάκης. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να φέρουν… γούρι στις Θεσσαλονικιές, οι οποίες υποχώρησαν στο 1-3 και ισοβαθμούν πλέον στην τελευταία θέση της κατάταξης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τα Μελίσσια και τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ