18.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τα «κουκιά» του ΕΣΑΚΕ

Ενα 48ωρο έμεινε για τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, με τις οποίες είναι αλήθεια ότι κανείς δεν ασχολείται και αυτό φάνηκε από την μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε. Ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα ανανεώσει τη θητεία του, οι διάφοροι ενδιαφερόμενοι που είχαν εμφανιστεί στη διάρκεια αυτής της θητείας έμειναν στα λόγια και δεν εμφανίστηκαν με υποψηφιότητα και η όλη διαδικασία μοιάζει τυπική.

Λέμε μοιάζει και όχι είναι, διότι σε μια διαδικασία με έναν υποψήφιο το 13-0, οι 12 ομάδες της Basket League και η ΕΟΚ δεν μπορούν παρά να είναι αυτοσκοπός, για να βγει προς τα έξω ένα μήνυμα ομοψυχίας, επιβεβαίωσης και στήριξης για τις αποφάσεις της επόμενης ημέρας.

Κάπου εκεί, υπάρχουν ερωτηματικά και μάλιστα... φρέσκα, αφού προέκυψαν από την περιβόητη πλέον ιστορία Ηρακλή - Χάγκινς. Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τοποθέτηση από ένα προφίλ με ονοματεπώνυμο Θόδωρος Δρακόπουλος, το αφεντικό του Ηρακλή δηλαδή αν δεν είναι κάτι ψεύτικο, όπου με απλά λόγια ότι αφού αθωώθηκε θα περάσει στην αντεπίθεσή του για τον ΕΣΑΚΕ. Και δεν το λέει τόσο κομψά, άλλες λέξεις χρησιμοποιεί.

Ελα όμως που οι ψίθυροι λένε ότι δεν είναι μόνο ο Δρακόπουλος που θέλει να εκφράσει δυσφορία για την περιπέτεια, αλλά και άλλοι που δεν περίμεναν την αθώωση του Ηρακλή. Κάπως έτσι έχει δημιουργηθεί ένα σκηνικό αβεβαιότητας. Οχι για το αν θα βγει πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος κάτι που θεωρείται δεδομένο, αλλά για το εύρος της αποδοχής που θα εκφραστεί στην κάλπη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ