19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα κλειδιά της Σαντορίνης στον Αξιώτη

Η ΑΕ Σαντορίνης μπορεί να υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά οι διοικούντες της κοιτάζοντας την επόμενη ημέρα αποφάσισαν να παραδώσουν τα κλειδιά του αντρικού, αλλά και όλων των τμημάτων στον επί σειρά ετών «στρατιώτη» του συλλόγου,  Κώστα Αξιώτη.

Αναλυτικά:

«Την απόφαση να προχωρήσει οργανωτικά στο επόμενο βήμα, ορίζοντας προπονητή με συνολική ευθύνη για τη λειτουργία όλων των τμημάτων της ομάδας, έλαβε η Διοίκηση της Α.Ε.Σ..

Η πρόταση απευθύνθηκε στον προπονητή Κωνσταντίνο Αξιώτη, προκειμένου να κεφαλαιοποιηθεί η συστηματική προσπάθεια που έχει καταβάλει οδηγώντας όλα τα τμήματα που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια  σε εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς και η σφαιρική αντίληψη που διαθέτει για τις ανάγκες όλων των τμημάτων.

Ο Coach Αξιώτης αποδέχθηκε την πρόκληση και δεσμεύθηκε να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας, διεκδικώντας, όπως πάντα, τους υψηλότερους στόχους.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Σ. θα στηρίξει το έργο του με κάθε δυνατό τρόπο και εύχεται καλή προπονητική και αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλο το προπονητικό team και τους αθλητές της ΑΕΣ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ