O Στράτος Περπέρογλου έμεινε στο παρκέ μόλις 13 λεπτά στον δεύτερο τελικό της Αδριατικής Λίγκας, αλλά ήταν αρκετά για να αναδειχθεί σε κορυφαίος του Ερυθρού Αστέρας στο 2-0 επί της Μπουντούτσνοστ. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 17 πόντους με μόλις ένα χαμένο σουτ, πριν αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια τραυματίας.

Πάτησε "άτσαλα" με το ένα πόδι στο παρκέ μετά από ένα σουτ, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο κι από εκεί στα αποδυτήρια. Ο Μίλαν Τόμιτς δεν τον χρησιμοποίησε ξανά και πλέον το λόγο έχει το ιατρικό επιτελείο ενόψει του τρίτου τελικού με τη σειρά να μεταφέρεται στην Ποντγκόριτσα.
Δείτε τα όσα έκανε στο παρκέ ο Περπέρογλου...
? STRATOS PERPEROGLOU ?
— ABA Liga (@ABA_League) April 14, 2019
?17 PTS
⚪️4/4 FG2
?3/4 FG3
⚪️13 MIN ON COURT
?WIN#ABALiga #RoadToGlory @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/X2tsO3X5Vc
...και το πως τραυματίστηκε σε αυτή τη φάση:
What an ending of the 3rd quarter!
— ABA Liga (@ABA_League) April 14, 2019
Stratos Perperoglou makes a very difficult 2-pointer, while then @pg30_Cole beats the 3/4 buzzer. ?#ABALiga #RoadToGlory @kkcrvenazvezda @KKBuducnostVOLI pic.twitter.com/nX67psYmNh
Ο Περπέρογλου υπέστη θλάση και δύσκολα θα αγωνιστεί στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με μήνυμά του μέσω του instagram. "Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου πως θα τελειώσουν τη δουλειά.. Ένα ακόμη" έγραψε και ευχαρίστησε όσους έδειξαν ενδιαφέρον και του έστειλαν μηνύματα βλέποντας τον τραυματισμό του.








