21.8 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Τα κατάφεραν οι Ουόριορς, πρώτη ήττα για Σίξερς (vids)

Στο τρίτο φιλικό τους κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, στο «Chase Center» αυτή τη φορά, οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη με 124-103.

Οι «λιμνάνθρωποι» παρατάχθηκαν χωρίς τους Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Κάιλ Κούζμα, Τζαβέιλ Μακ Γκι, Ντουάιτ Χάουαρντ, Ραζόν Ρόντο, Ντάνι Γκριν και Έιβερι Μπράντλεϊ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι «πολεμιστές» για να τους κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος. Ο Στεφ Κάρι με 32π. και έξι ασίστ, ο Ντι Άντζελο Ράσελ με 29π. και ο Ντρέιμοντ Γκριν με 9π. και δώδεκα ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους.

https://www.youtube.com/watch?v=Z0339pLpS4o

Από τους Καλιφορνέζους, για τους οποίους έπαιξαν μόλις εννέα παίκτες, πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο ρούκι Ζακ Νόρβελ με 29π. και ο Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ είχε άλλους 25π. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έμεινε στο παρκέ για 27.16’, με απολογισμό 7π. με 1/7 σουτ εντός παιδιάς, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ, πέντε κοψίματα κι ένα λάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=PUTsYeUwviU

https://www.youtube.com/watch?v=-bvCNvV0Mr8

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς υπέστησαν την πρώτη ήττα τους στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, με 112-93 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς μες στο «Wells Fargo Center». Ο «διπλός» Τόμας Μπράιαντ με 15π. και δέκα ριμπάουντ και ο Τζόρνταν Μακ Ρέι με 17π. ηγήθηκαν των «πρωτευουσιάνων», ενώ από τους γηπεδούχους ο Τζόελ Εμπίντ είχε 17π. και έξι ριμπάουντ. Δεν αγωνίστηκε ο Μπεν Σίμονς.

https://www.youtube.com/watch?v=JGWQL95uaM0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ