21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα καλά και τα κακά της Ισπανίας (vids)

Ο Νίκολας Μπρουσίνο κάρφωσε μπροστά στο Μούσα Ντιανέ, ύστερα από εντυπωσιακή πάσα του Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ, για την κορυφή του Top 7 της 29ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Τενερίφη επιβλήθηκε της Ανδόρας στο «Pabellon Insular Santiago Martin», με τον 26άχρονο φόργουορντ να συνδυάζει ουσία και θέαμα, κερδίζοντας την πρώτη θέση στο βίντεο με τις εφτά καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο (26-27/04). Θέση στο Top 7 έχουν και ο συμπαίκτης του, Σεμπάς Σάιζ, οι Ρενάλντας Σεϊμπούτις και Χαβιέ Τζάστις της Σαραγόσα και οι Όβι Σόκο (Μούρθια), Βενσάν Πουαριέ (Μπασκόνια) και Μάτιτς Ρέμπετς (Χιπουσκόα).

https://www.youtube.com/watch?v=5K_ndbD6N7I

Από την άλλη, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς προκάλεσε αρνητική εντύπωση όταν αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις σε Ισπανίδα δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Movistar+, όπως συνηθίζεται μετά το τέλος των ματς στα ισπανικά παρκέ. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, φανερά εκνευρισμένος από την εκτός έδρας ήττα τους από την Μπανταλόνα, κοίταξε ενοχλημένος την Ισπανίδα δημοσιογράφο και αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια του «Palacio Mun. De Deportes De Badalona».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ