19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τα ηνία του Ηρακλή στον Καλύβα!

Η προσπάθεια να καλυφθεί η θέση του προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Βαγγέλη Ζιάγκο το συντομότερο δυνατό αλλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ολοκληρώνεται για τον Ηρακλή με μία έκπληξη. Ο Θόδωρος Δρακόπουλος αποφάσισε να δώσει τα ηνία της ομάδας στον Αστέριο Καλύβα!

 

 

Οι επαφές με τους Σωτήρη Μανωλόπουλο και Ηλία Ζούρο δεν οδήγησαν σε κάποιο αποτέλεσμα ενώ και η φήμη για τον Χάρη Μαρκόπουλο δεν αποδείχτηκε να έχει ουσία. Έτσι το αφεντικό της ΚΑΕ Ηρακλής πήρε την απόφαση να επιλέξει έναν όχι έμπειρο -δεν έχει δουλέψει ως πρώτος στην Basket League- αλλά καταρτισμένο και ταλαντούχο κόουτς.

 

 

Ο Θεσσαλονικιός κόουτς που είναι και... δικός μας με την πολύ εύστοχη και ενδιαφέρουσα πάντα στήλη του scouting corner στο basketa.gr, βρέθηκε πέρσι στον πάγκο του Ηρακλή ως ασίσταντ του Γιάννη Καστρίτη ενώ στο παρελθόν πέρασε και από εκείνον του ΠΑΟΚ ως συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου. Παλαιότερα δούλεψε ως βοηθός προπονητής με το Πανόραμα, τον ΚΑΟΔ, το ICBS και την Αναγέννηση-Φλόγα, ήταν πρώτος προπονητής στον Πιερικό Αρχέλαο, πέρασε ακόμη από τον Πανιώνιο ενώ δούλεψε και στο εξωτερικό στη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τη Μούρθια. Ακόμη ο Καλύβας διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας, από το οποίο αποχώρησε το 2018.

 

 

Η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί και να επισημοποιηθεί άμεσα, ώστε ο νέος κόουτς να οδηγήσει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ