23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα εύσημα του ΠΣΑΚ στον Μάντζαρη

Τον Βαγγέλη Μάντζαρη συνεχάρη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών για την πρόσφατη κίνησή του να βοηθήσει οικονομικά ένα παιδάκι που πάσχει από λευχαιμία.

Ο ΠΣΑΚ, με ανακοίνωσή του, απέδωσε τα δημόσια εύσημά του στον 28άχρονο γκαρντ του Ολυμπιακού για την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε και ούτε καν δημοσιοποίησε ο ίδιος, όπως άλλωστε συμβαίνει και με πολλούς άλλους συναδέρφους του που αποδεικνύουν, στην πράξη, τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους και βοηθούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συγχαίρει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για την τεράστια κίνηση ανθρωπιάς, να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό σε ένα παιδί που μάχεται με τη λευχαιμία. Είναι πολλοί οι καλαθοσφαιριστές και γενικότερα οι αθλητές, οι οποίοι βοηθούν ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και κρατούν χαμηλούς τους τόνους διότι το κάνουν από καρδιάς και όχι για λόγους εντυπωσιασμού. Το ίδιο πράττουν και πολλές ομάδες, το ίδιο και ο Σύνδεσμός μας, με επισκέψεις σε ιδρύματα και όχι μόνο! Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Βαγγέλη και σε όλους διότι πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ