17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα εύσημα της ΑΕΚ στους αντιπάλους της (pics)

Σε ιδανική ατμόσφαιρα διεξήχθη η πρόσφατη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Άνβιλ, στο Βλότσαβεκ, με το παρών να δίνουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων,

Η «Ένωση» ξεπέρασε το εμπόδιο του πολωνικού συγκροτήματος, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, επιστρέφοντας στη βάση της με εξαιρετικές εντυπώσεις από την παρουσία της στη «Hala Mistrzow». Μάλιστα, συνεχάρη τους γηπεδούχους για τον κόσμο τoυς: «Συγχαρητήρια στην Άνβιλ για τους φιλάθλους της, που προάγουν τον μπασκετικό πολιτισμό. Φίλοι μας, ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε στην Αθήνα».

 

«Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Σας ευχαριστούμε για τα λόγια σας και συγχαρητήρια για τη νίκη. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Αθήνα», απάντησε στους «κιτρινόμαυρους» η Άνβιλ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, από την πλευρά του, ανέφερε -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ- για τους φιλάθλους της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο Βλότσαβεκ και τους στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς: «Όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου αξίζουν συγχαρητήρια  οι παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη επί της Άνβιλ. Συγχαρητήρια αξίζουν, ωστόσο, για τη ξανά στήριξή τους στην ομάδα και οι οπαδοί μας, που ήρθαν από πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά κι από όλη την Ευρώπη για να συμπαρασταθούν. Τους ευχαριστούμε. Μέσα σε μια καυτή έδρα έδωσαν "διαπιστευτήρια" και μαζί την ώθηση προς τους παίκτες στις δύσκολες στιγμές για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που ζήσαμε. Επαναλαμβάνω σε μια άκρως καυτή, αλλά μπασκετική ατμόσφαιρα. Τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ