29.8 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τα ευγενικά παράπονα του Κακιούζη προς τους διαιτητές

Οι Ίκαροι Σερρών επικράτησαν πολύ δύσκολα με 59-54 του Στρατωνίου, φτάνοντας το ρεκόρ τους στο 6-2, και μένοντας για τα καλά σε πορεία ανόδου προς την Α2 Ανδρών.

Ωστόσο, ο Γιάννης Κακιούζης, ο οποίος έμεινε στους 6 πόντους, θέλησε να επικοινωνήσει μέσω της προσωπικής του σελίδας, και όπως αναφέρει το «serressport.gr» θέλησε να σχολιάσει την δική του απόδοση, ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του, ενώ έκανε και την δική του κριτική για την διαιτησία, με τον μοναδικό ευγενικό τρόπο που και ο ίδιος πορεύεται όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Δεν γράφω συχνά, αλλά θέλω να πω 2-3 πράγματα. Τα δύο αφορούν το ματς. Σήμερα ήταν από εκείνες τις βραδιές που σου πάει τίποτα καλά. Δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στο ματς, δεν είχα ενέργεια στην επίθεση κλπ. Είσαι λες και παίζεις πρώτη φορά. Νομίζω όλοι το έχουν περάσει. Έχω ένα τέτοιο ματς κάθε χρόνο και ευτυχώς δεν συνοδεύτηκε με ήττα. Το δεύτερο που έχω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάλυψαν την κακή μου ημέρα(γιατί ξέρω τι ζητάει η ομάδα από εμένα) και καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια μία καλή και έμπειρη ομάδα. 

Υ.Γ Στα παιδιά που σφυρίζουν στα ματς, καταλαβαίνω πως είστε άνθρωποι και κάνετε λάθη, αλλά 8 ματς τώρα όλα τα λάθη είναι πάνω μου, νομίζω… 

Υ.Γ(1) Όταν σε τσεκάρουν με τα χέρια μισό μέτρο μακριά από το σκριν είναι φάουλ. Όταν πας να σκρινάρεις και σε τσεκάρουν με αγκώνες και όχι με σώμα, νομίζω λέγεται φάουλ και όχι τσεκάρισμα. Και όταν σουτάρεις και σου χτυπούν το χέρι που σουτάρεις πάλι φάουλ είναι νομίζω και όχι «πάει το χέρι σου στο δικό του». Δεν λέω να τα δώσετε όλα βέβαια, δεν έχω τέτοια απαίτηση αλλά 1/5 καλό είναι να το δίνουμε. Όποια αντιμετώπιση έχουν κάποιοι παίκτες καλοί και μεγάλοι σε άλλες ομάδες ας την έχω στον 1/10 και εγώ. Το έχω κερδίσει τόσα χρόνια και εγώ… 39″!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ