25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα ερυθρόλευκα «μπλοκ» απέναντι στη Βιλερμπάν (vid)

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να δραπετεύσει με μία νίκη-θρίλερ από τη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν και εκτός από το κρίσιμο τρίποντο του Κώστα Σλούκα, που έστειλε τον αγώνα στην παράταση, χρειάστηκαν και τα 9 μπλοκ των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πανηγυρίσουν την 11η νίκη την φετινή σεζόν στην Ευρώπη και την δεύτερη σε παράταση, αλλά μία ομάδα για να φτάσει στο ροζ φύλλο αγώνα θα πρέπει να δείξει σοβαρό πρόσωπο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με τους Πειραιώτες να δείχνουν αρκετά ανταγωνιστικοί στον αέρα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μάζεψε σε ένα βίντεο όλα τα χθεσινά μπλοκ του Ολυμπιακού και τοσυνόδευσαν με μία φράση του B. Russell: «Η ιδέα δεν είναι να μπλοκάρεις κάθε σουτ. Η ιδέα είναι να κάνεις τον αντίπαλό σου να πιστέψει ότι μπορεί να αποκλείσεις κάθε σουτ ». Χθες το βράδυ οι αντίπαλοί μας δεν το πίστεψαν. Το ένιωσαν!.

Για την ιστορία μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα κοψίματα είχε ο Σάσα Βεζένκοφ με 3 τάπες και τον ακολούθησαν οι Πρίντεζης και Έλις με 2 και ο Μάρτιν με τον Ζαν Σαρλ με ένα κόψιμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ