22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τα εργομετρικά του Λαυρίου (vid)

Αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και για πρώτη φορά στο FIBA Europe Cup, μετρούν στο Λαύριο.

Από τον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο πέρασαν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, πριν πατήσουν παρκέ για να προπονηθούν για πρώτη φορά φέτος. Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης «Φιλοκτήτης», με την «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ να ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τη διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό για τη φιλοξενία τους και τις υπηρεσίες που τους πρόσφεραν.

https://www.youtube.com/watch?v=lw3Lz1qoOwQ

Η ανακοίνωση: «Ολοκληρώθηκαν σήμερα (14/08) τα εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκαν για δεύτερη διαδοχική ημέρα οι παίκτες της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στα Γιάννενα. Στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Κέντρου Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» βρέθηκαν δύο γκρουπ παικτών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο.

Τους αθλητές συνόδεψαν: ο coach Σερέλης, ο team Manager Άγγελος Κωνσταντόπουλος και ο υπεύθυνος του ιατρικού team Ζακ Μελάγιες. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ευχαριστεί το διοικητικό και ιατρικό προσωπικό του «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ» (μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ) για την άψογη φιλοξενία τους και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που δέχτηκαν οι αθλητές της ομάδας μας σε ένα ευχάριστο, όμορφο και ζεστό περιβάλλον!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ