15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα εισιτήρια της Κύμης εν όψει Κολοσσού

Επικίνδυνη εντός έδρας αποστολή έχει στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League η Κύμη, υποδεχόμενη τον Κολοσσό Ρόδου.

Στον πρώτο αγώνα τους για το νέο έτος οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη θα υποδεχθούν στο κλειστό της Κανήθου τους νησιώτες κι ελπίζουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη από τα γραφεία της ΚΑΕ, το «Seven spots» και ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr.

Η ανακοίνωση: «Stoiximan.gr Basket League, 11η αγωνιστική: Κύμη-Κολοσσός Ρόδου. Κάνουμε "ποδαρικό" στο 2018 με ένα σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι! Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, υποδέχεται στο κλειστό της Κανήθου τον πολύ δυνατό Κολοσσό Ρόδο, σε ένα ματς που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις! Με τη στήριξή σας θα πάρουμε την πολύ σημαντική νίκη και θα μπούμε με το ...δεξί στη νέα χρονιά!

ΓΣ Κύμης, το ταξίδι συνεχίζεται και το 2018-Προχωράμε Μαζί! Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου 10:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00, στο Seven spots και ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr (https://www.viva.gr/…/s…/kae-kimis-eisitiria-agonon-2017-18/)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ