22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα εισιτήρια στο «Δ. Τόφαλος» με Νταρουσάφακα

Γενική είσοδος δέκα ευρώ ορίστηκε στο μεγάλο φιλικό του Προμηθέα Πατρών με την Νταρουσάφακα, που θα λάβει χώρα στο «Δημήτρης Τόφαλος».

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θα τεθούν αντιμέτωποι με το τουρκικό συγκρότημα την προσεχή Τρίτη (19/09, 20.30), στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League. Οι διοικούντες την ΚΑΕ, με ανακοίνωσή τους, ανακοίνωσαν τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και διευκρίνισαν παράλληλα πως η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας θα είναι ελεύθερη.

Η ανακοίνωση: «Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στον Προμηθέα Πάτρας και την Darüşşafaka S.K. Ο σημαντικός αυτός φιλικός αγώνας θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 20:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης καθημερινά 10:00-20:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος) και μέσω της Viva.

Βέβαια, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (που συνεχίζουν να διατίθενται) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με την επίδειξη της κάρτας τους τόσο το μεγάλο αυτό παιχνίδι, όσο και τυχόν εντός έδρας αγώνες Κυπέλλου και φυσικά όλους τους εντός έδρας αγώνες της STOIXIMAN.GR Basket League. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ