25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα εισιτήρια για το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γενική είσοδος δεκαπέντε ευρώ ορίστηκε για το εντός έδρας φιλικό του Λαυρίου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ για το ματς με τον Προμηθέα Πατρών τα εισιτήρια τιμώνται από δέκα ευρώ.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη θα δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, με τους διοικούντες την ΚΑΕ να ανακοινώνουν πως κυκλοφορεί και πακέτο εισιτηρίων, για αμφότερα, στην προνομιακή τιμή των είκοσι ευρώ για τις θέσεις στα άνω διαζώματα και τριάντα ευρώ για τις VIP. Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για τους κατόχους διαρκείας.

Η ανακοίνωση: «Την, 7 φορές, πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας -«ομάδα θρύλος» του παγκόσμιου Μπάσκετ- θα αντιμετωπίσει στις 19 Σεπτεμβρίου το «Λαύριο» σε ένα φιλικό αγώνα, σε μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου! ΚΛΕΙΣΕ ΘΕΣΗ άμεσα για να δεις από κοντά τους πρωταγωνιστές της Euroleague απέναντι στην ομάδα της καρδιάς σου! Βοήθησε την ομάδα μας να «γράψει ιστορία»!

Hμέρες διάθεσης εισιτηρίων: Δευτέρα έως Παρασκευή 6-8 μ.μ. (διαρκείας + φιλικά)

  • «Πακέτο» οι αγώνες ΤΣΣΚΑ + Προμηθέας.

Άνω διαζώματα: 20€ & VIP: 30€

  • Μεμονωμένοι οι αγώνες.

Άνω διαζώματα: ΤΣΣΚΑ 15€ & ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 10€

VIP: ΤΣΣΚΑ 20€ & ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 15€

Για τους κατόχους ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Επίσης, όποιος αγοράσει εισιτήριο μπορεί να προμηθευτεί και το μπλουζάκι της ομάδας μόνο με 5€ (μόνο από τα γραφεία, όχι από τα εκδοτήρια)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ